Logo Skyplatform

Visie & missie

Sky Platform is een bedrijf met een filosofie die staat. Onze bedrijfsfilosofie is onze kracht, gebaseerd op een viertal pijlers.

Maatwerk

Sky Platform ontwerpt en monteert installaties voor gevelonderhoud die geheel voldoen aan uw wensen en eisen. Hierin houden we rekening met uw gebruiksgemak, optimale veiligheid en de bedrijfseconomische haalbaarheid van de installatie.

Duidelijkheid

Sky Platform houdt het graag duidelijk. Wij vinden dit zelfs noodzakelijk, om veiligheid en maatwerk te kunnen blijven waarborgen. Dankzij een organisatiestructuur met korte lijnen en onze ‘no nonsense’ instelling zorgen wij voor duidelijkheid. Voor, tijdens en na de uitvoering van uw opdracht.

Samenwerking

Een installatie voor gevelonderhoud maak je niet alleen. Deze systemen zijn het eindproduct van een nauwe samenwerking tussen ons, Sky Platform en u, de opdrachtgever. Wij bieden u de meest efficiënte, veilige en passende oplossing. Dit is vooral mogelijk dankzij onze flexibele instelling, regelmatig overleg en onderlinge afstemming.

Betrouwbaar

Zoals eindgebruikers terecht uitgaan van de betrouwbaarheid van onze installaties, zo kunt u ook vertrouwen op ons als leverancier en partner. Hiervoor staan onze jarenlange ervaring, vakkennis door continue scholing en Rotterdamse instelling, garant!

 

Contact

Sky Platform BV
Marconistraat 8
2665 JE Bleiswijk

Postbus 33259
3005 EG Rotterdam

Tel: 010 - 418 67 24
Fax: 010 - 418 20 01

e-mail:

Copyright © SKY PLATFORM B.V. Alle rechten voorbehouden. Website www.lucians.nl